Nagyné Halász Anna

Nagyné Halász Anna

természetgyógyász

természetgyógyász

"Tudnod kell, parányi része vagy az Univerzumnak,
de nagyon meghatározó egysége, mert nélküled nem lenne teljes."
Nagyné Halász Anna / NaHaAn /

"Tudnod kell, parányi része vagy az Univerzumnak,
de nagyon meghatározó egysége, mert nélküled nem lenne teljes."
Nagyné Halász Anna / NaHaAn /

VÉGEREDMÉNY: SZABADSÁG!

Nagyné Halász Anna, Dupla Gyémánt vezető

Kedves Olvasó! Köszöntelek!

Akár most tervezed a jövőt és döntés előtt állsz, akár FTT – ként (Független Terméktanácsadó) most indulsz, vagy a kezdő tapasztalatokon vagy túl és vezetői hozzáállásoddal további támogatásra vársz, gondolataimmal segíteni szeretnélek. Hitet, erőt, meggyőződést, kitartást, sikert álmodok Neked.

„Jelenlegi helyzetünk nem más, mint életfilozófiánk tükörképe”

/ Anthony Robbins /

A magyar emberek nagy részét ma az jellemzi, hogy úton-útfélen panaszkodnak, s ha éppen nem azt teszik, hát önsajnálat uralkodik el rajtuk. Sőt! Divat lett sajnáltatni önmagunkat.

Nem így volt ez korábban!

A magyar történelem a tanúja annak, hogy tevékeny, mindig munkálkodni akaró, jobbra törekvő, problémát megoldó, a legnehezebb időszakban is mindig talpra álló emberek voltunk.

Hogyan lehet, hogy ma mégis fáradt, szürke arcú, fénytelen szemű, legyőzött seregnek tűnnek az emberek? Mi az, ami hiányzik belőlünk az elmúlt történeti korszakokhoz képest? A HIT! Abban, hogy megoldást találunk, hit abban, hogy képesek vagyunk a nehézségeken felülkerekedni, hit abban,hogy meg tudunk változni, és hogy ezzel a változással a saját környezetünkre is jó hatással lehetünk.

Minden gyermekre jellemző, hogy nehéz lebeszélni arról, amire nagyon vágyik. A gyermek rendíthetetlen hite képessé teszi arra, hogy álmait megvalósítsa. Határozottan tudja, mit akar, hova akar eljutni, és próbálkozik mindaddig, amíg célhoz nem ér. Nem tántorítja vissza semmi! Újra és újra tesz érte, amíg a megálmodott dolgok valóra nem válnak. Nem fordul vissza félúton, nem tesz le az elhatározásáról, kitartó és a célról SOHA „nem veszi le a szemét”.

„Mindig csak eggyel többször áll fel, mint ahányszor elesett.”

Úgy tűnik, felnőtt korra a „történelmileg” és „genetikailag” bekódolt információk elhalványulnak, miután a modellt maga a mai magyar felnőtt társadalom szolgáltatja.

Magam is ezt a modellt tükröztem a gyermekeim és a környezetem felé 25 évvel ezelőtt. Kevésen múlt, hogy „beálljak a sorba”.

Valami azonban a mélyből előbukkant a gyermeki álmaimból, a bekódolt információkból, a sportolói múltamból tanultakból: SOHA NE ADD FEL!

Mindig lehet újra kezdeni, mindig lehet új álmokat szőni, amit célokká lehet növelni, és tenni azért, hogy folyamatosan fejlődjünk.

Nem szükséges rohamos egészségromlást produkálni a testnek a kor előre haladásával, és nem kell anyagi gondokkal küzdve leélni az életet!

Minden embernek joga van, – igaz nem alanyi jogon, hisz tenni kell érte – a minőségi élethez, az anyagi biztonsághoz!

Mit kell tennünk érte? – Valószínű megfogalmazódik a kérdés sok-sok emberben.

 

Az előttünk elhaladó lehetőségek közül meg kell ragadni a számunkra legmegfelelőbbet. Fel kell térképezni az utat és a kiválasztott útirányt követve, töretlenül előre kell haladni.

Van egy jó és egy rossz hírem. A jó hírem az, hogy nem egyedül kell a lépéseket megtenni. A rossz hírem pedig, hogy ebben a folyamatban az oroszlánrész mégis a Tiéd.

Te hozod meg a döntést! Te osztod be az időt! Ha nem is egyedül, de mégis Te cselekszel! Az eredmény, önmagáért beszél! A siker a Tiéd!

Ehhez a folyamathoz a lehető legjobb választás a hálózati értékesítés!

 

60 éves iparágról van szó, amely korunk trendjévé nőtte ki magát.

Számomra és a munkatársaim számára ez a lehetőség a TNI céggel való együttműködés során realizálódott.

Ezzel az értékesítési stílussal működő TNI cég az elmúlt 12 évben – a hagyományos üzleti formát követő cégek mellett is – mélyen bevéste magát a világgazdaság történelmének XXI. századi fejezetébe.

Erősen számolni kell vele, mert a jelen és a jövő üzleti életében kimagaslóan meghatározó szerepet tölt be.

Minden ember számára fontos küldetésével, trendet teremtő termékeivel, egyedi üzletpolitikájával piacvezetővé vált.

Ma, a gazdasági válság utórezgéseinek tapasztalataival, egy hagyományos üzletindítástól várni az életünk céljának megvalósítását, nagy kockázat.

A TNI cég más egyéb vállalkozásokkal szemben nem vesz fel kölcsönt. Hosszú távra tervez. Stabilitása megkérdőjelezhetetlen.

Ilyen csapathoz tartozni biztonságtudatot kölcsönöz és egyben felemelő érzés is!

Mindenkit arra buzdítok, hogy bátran döntsön a TNI lehetősége mellett. Nem fog csalódni!

A vállalkozás elindításához, egy hagyományos üzleti vállalkozással szemben, minimális befektetésre van szükség, amely rendkívül rövid időn belül megtérül és fontos, hogy azonos feltételek biztosítottak minden Független Terméktanácsadó számára.

A csatlakozást a lehető leggazdaságosabb módon üzletépítő előnycsomaggal – amely egy vagyonteremtő eszköz is egyben – ajánlatos megtenni.

Ez az alapja, ez az első lépcsője az anyagi biztonsághoz vezető útnak.

Lépj bátran rá és bízd magad a segítőidre!

Mi lehet a TNI modell népszerűségének titka?

Sikeres emberek sokaságát nevelte ki, több mint 200 dollármilliomost „teremtett”.

A cég sajátos, egyedi üzletpolitikájának rendkívül fontos eleme a képzési rendszer,

melynek szerepe a gyakorlati megvalósulás során, hogy a kezdetektől elvezessen, irányt mutasson, motiváljon,ismereteket nyújtson a siker lépcsőinek eléréséhez.

Minden lépcsőfok megtételével közelebb juthat a tanácsadó, a kitűzött céljának megvalósításához.

Mi is lehet ez a cél?

Amikor egy üzleti lehetőség mellett döntés születik, kettős érzés munkálkodik mindenkiben: izgatottság, öröm, bizakodás a lehetőségben, míg jelen van a bizonytalanság és a félelem érzése is. Kivétel nélkül mindenki érzi ezt az út elején.

Tanácsom, hogy azonnal a tevékenységre, az elkövetkező napokra kell koncentrálni, tenni, haladéktalanul munkálkodni kell!

A hálózatépítés rendszerében az a legzseniálisabb, hogy van, aki vezet, támogat, informál és Ő az, akinek bizalmat szavaztál, a szponzor.

Abból tudja, hogy Te máris elkötelezett, megbízható vagy, hogy gyakran csörög a telefonja és az e-mailek özöne zúdul rá, melyben Te, a lelkes, változásra kész, dolgozni akaró, kérdéseidet fogalmaztad meg.

Ne hidd, hogy zavarod Őt! A célirányos munkára irányuló tevékenységek mindkettőtök energiájának megsokszorozódását eredményezi. Az ilyen munkakapcsolatban nincs idő a félelemre és a kérdésekre kapott válaszok feloldják a bizonytalanságot.

Ebben a szakaszban az anyagi védettség biztosítása a cél.

Az Elit Korall szint és a Növekedési Bónuszok teljesítésével ez valóra válik.

Ez azt jelenti, hogy akkor is talpon tudsz maradni, ha bármilyen drasztikus változás áll be az életedben. Tartalékot is tudsz képezni. Ezt a tartalékot azonban nem tanácsos felhasználni.

Ez az időszak az értékesítés és toborzás megtanulásának az ideje. Erre épül minden, amit a hálózatépítésben alkalmaznod kell!

Már csak egyetlen, de nagyon fontos mozzanat, amit be kell építeni a tudatodba a munkád elején és ez a tanulás. Ez egy új szakma és hivatás, amit profi módon akarsz alkalmazni, megtanulható. Tudd,hogy képes vagy rá, de ezeket a munkaelemeket nap mint nap, újra és újra gyakorolnod kell!

Megerősödő önbizalommal, az első vezetői szint, a Jade szinthez vezető út feladatai körvonalazódnak ki előtted.

Anyagi biztonságban élni!

Kinek nem fordult meg a fejében, hogy szeretne olyan mértékű tőkét magáénak tudni, amelynek kamataiból problémamentesen megélhet?

Ennek a célnak megvalósulása rejlik abban az üzleti gyakorlatban, melynek során igazi vezetővé válhatsz. Nagyon sok ember számít a segítségedre, és ugyanazt tanítod, amit láttál és amit neked tanított a szponzorod. Következetes, rendszeres, kitartó munka nap mint nap. Emlékszel?

Értékesítés, toborzás, tanulás!

Jól begyakorolt elemekként működnek már ebben az időszakban. Egy új elem azonban társul még a munkádhoz és ez a tanítás. Mindent a megélt események által szerzett tapasztalatok biztonságával teszel és ez óriási vonzerő.

Miből tudhatod, hogy vezetői személyiségjegyeket hordozol már? Nézz magad mögé! Hány ember követ, másol és mondja, hogy köszönöm, és Te hány embernek köszönheted meg, hogy veled tart?

Ösztönözz továbbra is és buzdíts! Ez az az állapot, amikor értékeink és tetteink összhangban vannak, ilyenkor belső egység áll fenn, ez a személyes tisztesség és a hosszú távú siker alapja.

A Gyöngy utazás, a Vision Retreat és a Gyémánt utazás eseményein jövőképed oly mértékben tágul ki és a TNI céghez való tartozásod köteléke olyannyira erőssé válik, amihez nem ismersz hasonlót, mert megérted, mit kaptál Tőlük.

Elindulsz a vagyonteremtés, a valódi anyagi függetlenség felé vezető úton.

 

A képzési rendszer összehangolt, egymásra épülő folyamatában vár rád a Fekete Gyöngy luxus hajóút, egy állomásként dollármilliomosként is elismerésben részesülhetsz, majd a Marquesas Club tagjaként és Global Executive tagként…

 

 

Már nem is biztos, hogy követni akarod ezt a sort. Kérlek ne tedd, hogy figyelmen kívül hagyod! Ez a Te utad is! Ez Neked is jár, ha az egymásra épülő lépéseket megteszed.

A tett következménye az eredmény.

Nincs más teendő, mint a képzési forma lehetőségeinek kiaknázása és a hálózatépítés napi rutinjának értékteremtő gyakorlása, akár mellékállásban, akár főállásban dolgozol. Az eredmény, olyan szabadság, melyben azt teheted, amit Te akarsz és akkor, ott, ahol Te akarod!

Elmondhatom, hogy a szabadság érzése régóta jelen van az életemben. Azt a munkát végzem, amit szeretek, azokkal, akikkel jól érzem magam. Szabadon segíthetek azoknak, akik ezt igénylik. Felemelő érzés!

 

 

 

 

 

 

 

Kiegyensúlyozottá teszi a napjaimat és az életemet.

A csúcson lévő lépcsőfokok a korlátlan jövedelemszerzést, az anyagi biztonságot teszik lehetővé mindazoknak, akiknek a hitük és a kitartásuk elég erősnek bizonyul.

Számtalan elismerést tudhatnak magukénak, mégis úgy gondolom, hogy ezen a szinten már nem az számít, hogy mennyi pénzt keresel, hanem az a tanulási, személyiségfejlődési folyamat, ahogyan képes voltál ezt megtenni, és amely a teljes szabadságot adja meg számodra.

Ia’ Orana c. havilap : Nagyné Halász Anna gondolatai

Nagyné Halász Anna, Dupla Gyémánt vezető

Kedves Olvasó! Köszöntelek!

Akár most tervezed a jövőt és döntés előtt állsz, akár FTT – ként (Független Terméktanácsadó) most indulsz, vagy a kezdő tapasztalatokon vagy túl és vezetői hozzáállásoddal további támogatásra vársz, gondolataimmal segíteni szeretnélek. Hitet, erőt, meggyőződést, kitartást, sikert álmodok Neked.

„Jelenlegi helyzetünk nem más, mint életfilozófiánk tükörképe”

/ Anthony Robbins /

A magyar emberek nagy részét ma az jellemzi, hogy úton-útfélen panaszkodnak, s ha éppen nem azt teszik, hát önsajnálat uralkodik el rajtuk. Sőt! Divat lett sajnáltatni önmagunkat.

Nem így volt ez korábban!

A magyar történelem a tanúja annak, hogy tevékeny, mindig munkálkodni akaró, jobbra törekvő, problémát megoldó, a legnehezebb időszakban is mindig talpra álló emberek voltunk.

Hogyan lehet, hogy ma mégis fáradt, szürke arcú, fénytelen szemű, legyőzött seregnek tűnnek az emberek? Mi az, ami hiányzik belőlünk az elmúlt történeti korszakokhoz képest? A HIT! Abban, hogy megoldást találunk, hit abban, hogy képesek vagyunk a nehézségeken felülkerekedni, hit abban,hogy meg tudunk változni, és hogy ezzel a változással a saját környezetünkre is jó hatással lehetünk.

Minden gyermekre jellemző, hogy nehéz lebeszélni arról, amire nagyon vágyik. A gyermek rendíthetetlen hite képessé teszi arra, hogy álmait megvalósítsa. Határozottan tudja, mit akar, hova akar eljutni, és próbálkozik mindaddig, amíg célhoz nem ér. Nem tántorítja vissza semmi! Újra és újra tesz érte, amíg a megálmodott dolgok valóra nem válnak. Nem fordul vissza félúton, nem tesz le az elhatározásáról, kitartó és a célról SOHA „nem veszi le a szemét”.

„Mindig csak eggyel többször áll fel, mint ahányszor elesett.”

Úgy tűnik, felnőtt korra a „történelmileg” és „genetikailag” bekódolt információk elhalványulnak, miután a modellt maga a mai magyar felnőtt társadalom szolgáltatja.

Magam is ezt a modellt tükröztem a gyermekeim és a környezetem felé 25 évvel ezelőtt. Kevésen múlt, hogy „beálljak a sorba”.

Valami azonban a mélyből előbukkant a gyermeki álmaimból, a bekódolt információkból, a sportolói múltamból tanultakból: SOHA NE ADD FEL!

Mindig lehet újra kezdeni, mindig lehet új álmokat szőni, amit célokká lehet növelni, és tenni azért, hogy folyamatosan fejlődjünk.

Nem szükséges rohamos egészségromlást produkálni a testnek a kor előre haladásával, és nem kell anyagi gondokkal küzdve leélni az életet!

Minden embernek joga van, – igaz nem alanyi jogon, hisz tenni kell érte – a minőségi élethez, az anyagi biztonsághoz!

Mit kell tennünk érte? – Valószínű megfogalmazódik a kérdés sok-sok emberben.

Az előttünk elhaladó lehetőségek közül meg kell ragadni a számunkra legmegfelelőbbet. Fel kell térképezni az utat és a kiválasztott útirányt követve, töretlenül előre kell haladni.

Van egy jó és egy rossz hírem. A jó hírem az, hogy nem egyedül kell a lépéseket megtenni. A rossz hírem pedig, hogy ebben a folyamatban az oroszlánrész mégis a Tiéd.

Te hozod meg a döntést! Te osztod be az időt! Ha nem is egyedül, de mégis Te cselekszel! Az eredmény, önmagáért beszél! A siker a Tiéd!

Ehhez a folyamathoz a lehető legjobb választás a hálózati értékesítés!

60 éves iparágról van szó, amely korunk trendjévé nőtte ki magát.

Számomra és a munkatársaim számára ez a lehetőség a TNI céggel való együttműködés során realizálódott.

Ezzel az értékesítési stílussal működő TNI cég az elmúlt 12 évben – a hagyományos üzleti formát követő cégek mellett is – mélyen bevéste magát a világgazdaság történelmének XXI. századi fejezetébe.

Erősen számolni kell vele, mert a jelen és a jövő üzleti életében kimagaslóan meghatározó szerepet tölt be.

Minden ember számára fontos küldetésével, trendet teremtő termékeivel, egyedi üzletpolitikájával piacvezetővé vált.

Ma, a gazdasági válság utórezgéseinek tapasztalataival, egy hagyományos üzletindítástól várni az életünk céljának megvalósítását, nagy kockázat.

A TNI cég más egyéb vállalkozásokkal szemben nem vesz fel kölcsönt. Hosszú távra tervez. Stabilitása megkérdőjelezhetetlen.

Ilyen csapathoz tartozni biztonságtudatot kölcsönöz és egyben felemelő érzés is!

Mindenkit arra buzdítok, hogy bátran döntsön a TNI lehetősége mellett. Nem fog csalódni!

A vállalkozás elindításához, egy hagyományos üzleti vállalkozással szemben, minimális befektetésre van szükség, amely rendkívül rövid időn belül megtérül és fontos, hogy azonos feltételek biztosítottak minden Független Terméktanácsadó számára.

A csatlakozást a lehető leggazdaságosabb módon üzletépítő előnycsomaggal – amely egy vagyonteremtő eszköz is egyben – ajánlatos megtenni.

Ez az alapja, ez az első lépcsője az anyagi biztonsághoz vezető útnak.

Lépj bátran rá és bízd magad a segítőidre!

Mi lehet a TNI modell népszerűségének titka?

Sikeres emberek sokaságát nevelte ki, több mint 200 dollármilliomost „teremtett”.

A cég sajátos, egyedi üzletpolitikájának rendkívül fontos eleme a képzési rendszer,

melynek szerepe a gyakorlati megvalósulás során, hogy a kezdetektől elvezessen, irányt mutasson, motiváljon,ismereteket nyújtson a siker lépcsőinek eléréséhez.

Minden lépcsőfok megtételével közelebb juthat a tanácsadó, a kitűzött céljának megvalósításához.

Mi is lehet ez a cél?

Amikor egy üzleti lehetőség mellett döntés születik, kettős érzés munkálkodik mindenkiben: izgatottság, öröm, bizakodás a lehetőségben, míg jelen van a bizonytalanság és a félelem érzése is. Kivétel nélkül mindenki érzi ezt az út elején.

Tanácsom, hogy azonnal a tevékenységre, az elkövetkező napokra kell koncentrálni, tenni, haladéktalanul munkálkodni kell!

A hálózatépítés rendszerében az a legzseniálisabb, hogy van, aki vezet, támogat, informál és Ő az, akinek bizalmat szavaztál, a szponzor.

Abból tudja, hogy Te máris elkötelezett, megbízható vagy, hogy gyakran csörög a telefonja és az e-mailek özöne zúdul rá, melyben Te, a lelkes, változásra kész, dolgozni akaró, kérdéseidet fogalmaztad meg.

Ne hidd, hogy zavarod Őt! A célirányos munkára irányuló tevékenységek mindkettőtök energiájának megsokszorozódását eredményezi. Az ilyen munkakapcsolatban nincs idő a félelemre és a kérdésekre kapott válaszok feloldják a bizonytalanságot.

Ebben a szakaszban az anyagi védettség biztosítása a cél.

Az Elit Korall szint és a Növekedési Bónuszok teljesítésével ez valóra válik.

Ez azt jelenti, hogy akkor is talpon tudsz maradni, ha bármilyen drasztikus változás áll be az életedben. Tartalékot is tudsz képezni. Ezt a tartalékot azonban nem tanácsos felhasználni.

Ez az időszak az értékesítés és toborzás megtanulásának az ideje. Erre épül minden, amit a hálózatépítésben alkalmaznod kell!

Már csak egyetlen, de nagyon fontos mozzanat, amit be kell építeni a tudatodba a munkád elején és ez a tanulás. Ez egy új szakma és hivatás, amit profi módon akarsz alkalmazni, megtanulható. Tudd,hogy képes vagy rá, de ezeket a munkaelemeket nap mint nap, újra és újra gyakorolnod kell!

Megerősödő önbizalommal, az első vezetői szint, a Jade szinthez vezető út feladatai körvonalazódnak ki előtted.

Anyagi biztonságban élni!

Kinek nem fordult meg a fejében, hogy szeretne olyan mértékű tőkét magáénak tudni, amelynek kamataiból problémamentesen megélhet?

Ennek a célnak megvalósulása rejlik abban az üzleti gyakorlatban, melynek során igazi vezetővé válhatsz. Nagyon sok ember számít a segítségedre, és ugyanazt tanítod, amit láttál és amit neked tanított a szponzorod. Következetes, rendszeres, kitartó munka nap mint nap. Emlékszel?

Értékesítés, toborzás, tanulás!

Jól begyakorolt elemekként működnek már ebben az időszakban. Egy új elem azonban társul még a munkádhoz és ez a tanítás. Mindent a megélt események által szerzett tapasztalatok biztonságával teszel és ez óriási vonzerő.

Miből tudhatod, hogy vezetői személyiségjegyeket hordozol már? Nézz magad mögé! Hány ember követ, másol és mondja, hogy köszönöm, és Te hány embernek köszönheted meg, hogy veled tart?

Ösztönözz továbbra is és buzdíts! Ez az az állapot, amikor értékeink és tetteink összhangban vannak, ilyenkor belső egység áll fenn, ez a személyes tisztesség és a hosszú távú siker alapja.

A Gyöngy utazás, a Vision Retreat és a Gyémánt utazás eseményein jövőképed oly mértékben tágul ki és a TNI céghez való tartozásod köteléke olyannyira erőssé válik, amihez nem ismersz hasonlót, mert megérted, mit kaptál Tőlük.

Elindulsz a vagyonteremtés, a valódi anyagi függetlenség felé vezető úton.

A képzési rendszer összehangolt, egymásra épülő folyamatában vár rád a Fekete Gyöngy luxus hajóút, egy állomásként dollármilliomosként is elismerésben részesülhetsz, majd a Marquesas Club tagjaként és Global Executive tagként…

Már nem is biztos, hogy követni akarod ezt a sort. Kérlek ne tedd, hogy figyelmen kívül hagyod! Ez a Te utad is! Ez Neked is jár, ha az egymásra épülő lépéseket megteszed.

A tett következménye az eredmény.

Nincs más teendő, mint a képzési forma lehetőségeinek kiaknázása és a hálózatépítés napi rutinjának értékteremtő gyakorlása, akár mellékállásban, akár főállásban dolgozol. Az eredmény, olyan szabadság, melyben azt teheted, amit Te akarsz és akkor, ott, ahol Te akarod!

Elmondhatom, hogy a szabadság érzése régóta jelen van az életemben. Azt a munkát végzem, amit szeretek, azokkal, akikkel jól érzem magam. Szabadon segíthetek azoknak, akik ezt igénylik. Felemelő érzés!

Kiegyensúlyozottá teszi a napjaimat és az életemet.

A csúcson lévő lépcsőfokok a korlátlan jövedelemszerzést, az anyagi biztonságot teszik lehetővé mindazoknak, akiknek a hitük és a kitartásuk elég erősnek bizonyul.

Számtalan elismerést tudhatnak magukénak, mégis úgy gondolom, hogy ezen a szinten már nem az számít, hogy mennyi pénzt keresel, hanem az a tanulási, személyiségfejlődési folyamat, ahogyan képes voltál ezt megtenni, és amely a teljes szabadságot adja meg számodra.

Ia’ Orana c. havilap : Nagyné Halász Anna gondolatai

Hírek, Aktualitások

Reflexológia a családban

Jelentkezési határidő: folyamatos

Oktatási napok: 2023. március 18-19.


OKFÖ reflexológiai  szakvizsgára felkészítő tanfolyam

Következő kurzus indul:
2023. március 18-19.

Oktatási napok:

  • 2023. március 18-19.
  • 2023. április 15-16.
  • 2023. május 20-21.
  • 2023. június 10-11.

A vizsgaidőszak legkorábbi időpontja: 2023. november

Vizsgára jelentkezés végső időpontja: 2023. július 10.


OKFÖ reflexológia vizsgára felkészítő konzultáció

Konzultáció időpont: 2023. február 11-12.


Bio – Szeretet- masszázs tanfolyam

Tanfolyam időpont: 2023. május 13.

Jelentkezési határidő:  2023. május 7.


Szemtréning  látástréning a családban

Jelentkezési határidő: A dátum hamarosan felkerül ...

Tanfolyam időpontok:

  • A dátum hamarosan felkerül ...

NaHaAn pszicho-fizio-energiatorna oktatói tanfolyam

Tervezés alatt

Jelentkezés  

Telefonon: +36302765464
E-mailben: nagyesneje@gmail.com

Bejelentkezés, kapcsolatfelvétel

Nagyné Halász Anna: 36302765464
Nagy Zoltán: 36309352390
E-mail: nagyesneje@gmail.com

Cég adatok

RoAnAl Gyógyturisztikai és Szolgáltató Bt.
Székhely: 4031 Debrecen Gyár u.11/a

Tárhelyszolgálató

Cégnév: TeraHost Kft.

Székhely: 2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.
Mobil: +36 30 690 9394
E-mail: info@teratarhely.hu

Facebook oldal