Nagyné Halász Anna

Nagyné Halász Anna

természetgyógyász

természetgyógyász

"Tudnod kell, parányi része vagy az Univerzumnak,
de nagyon meghatározó egysége, mert nélküled nem lenne teljes."
Nagyné Halász Anna / NaHaAn /

"Tudnod kell, parányi része vagy az Univerzumnak,
de nagyon meghatározó egysége, mert nélküled nem lenne teljes."
Nagyné Halász Anna / NaHaAn /

KEZELÉSEK

Állapotfelmérés

A hivatalos természetgyógyászati protokoll szerint végzem a hozzám fordulók állapotának felmérését.

A természetgyógyászati állapotfelmérés és annak helyes kiértékelése esetén tájékoztatást kapunk a szervezet jelenlegi működéséről. A legfőbb előnye, hogy már jelzéseket észlelhetünk a megtekintés során a korporális reflex területeken, energetikai változásokat mérhetünk már akkor, amikor a szervezetben kialakult minimális, alig észlelhető eltérések tünetek formájában megjelennek.

Már ekkor meghatározhatók azok a lépések, amelyekkel megelőzhető a folyamat előrehaladása, súlyos kórképpé alakulása. Ekkor még az egyensúly könnyebben visszaállítható.

A dokumentáció (zárójelentés, diagnózis, labor eredmények stb.) áttekintése után a mikro rendszerek megtekintése történik (arc, nyelv, fül, írisz, talp, kéz). Legtöbb esetben ötféle módszer alkalmazásával térképezem fel a szervezet adott állapotát, melynek alapján kialakítom a kezelési tervet és felkínálom a páciensnek.

REFLEXOLÓGIAI KEZELÉSEK

A páciensek a betegségek széles skálájával fordulnak hozzám. Komplex és egyénre szabott kezelésüket az állapotfelméréstől a záró kontroll vizsgálatig személyesen végzem.

Bármilyen zavar támad a szervezetben, a korporális reflexterületeken (mikro rendszereken) jelzés formájában rövid időn belül megjelenik. Ezért lehetséges az állapotfelmérések során jó eredménnyel meghatározni a szervezetben zajló, a tüneteket előidéző állapotok okát. Ezeket a területeket befolyásolni is képesek vagyunk, melynek során a szervezet működésében pozitív változásokat érünk el.

A reflexterápia empirikus (tapasztalati) módszer. Kortól függetlenül a betegségek megelőzésében és az orvosi terápia kiegészítéseként egyaránt rendkívül hatékony.

Legfőbb célja az egyensúly megteremtése a szervezet működésében, valamint az öngyógyító folyamatok felszínre segítése. Jól működő szervezet esetében az energia szabadon áramlik a test energiapályáin keresztül. Ezekben az energia csatornákban (meridián rendszerekben) betegség esetén energiapangás, energiahiány vagy túlsúly lép fel.

A reflexzónák -, területek tudatos, célirányos befolyásolásával, masszázsával érhető el a szervezet kiegyensúlyozott működése. A tudatosan meghatározott területre ható inger olyan rezgésminőséget képvisel, amely a zónától a szervig, sejtről sejtre terjedve az alapregulációban pozitív változást eredményez, ami elsősorban a javuló laborértékekben, a tünetek megszűnésével párhuzamosan, a közérzet javulásában mutatkozik meg.

A reflexterápia szervezetre gyakorolt hatása:

 • Elősegíti a salak és méreganyagok kiválasztását és kiürítését.
 • Fájdalomcsillapító
 • Gyulladáscsökkentő
 • Serkenti a vér és nyirokkeringést
 • Kiegyensúlyozó hatást gyakorol az enzim és hormonháztartásra
 • Segíti a védekező rendszer (immunrendszer) működését

Ez a módszer minden szervrendszer összes funkciójának működését támogatja, ezért a diagnosztizált betegségek klinikai terápiájának rendkívül hatékony, kiegészítő eszköze.

MÁGNES TERÁPIA

Mágneses Sejtregeneráció (Magnetic Cell Regeneration)

A pulzáló mágneses tér a lelassult ioncseréjű, legyengült energiával rendelkező sejtek működését fokozza. Javul a sejtanyagcsere, az oxigénellátás és ezzel párhuzamosan a vérkeringés, a hormonrendszer működése, továbbá a szervezet védekező ereje is megnő.

 A beteg a pontosan programozott terápiás jelekre, elektromágneses mezőjének állapotától függően, de azonnal reagál.

A kezelések során a kóros rezgések csökkenő tendenciát mutatnak a szervezetben, majd eltűnnek és helyette felerősödnek az egészséget támogató impulzusok.

Több mint 200 betegségnél alkalmazható kiegészítő terápiaként az MCR készülék. A pulzáló elektromágneses terek hatására javul a szellemi és fizikai állóképesség, az oxigén ellátottság és tápanyagfelvétel, melynek hatására csökken a vérlemezkék összetapadása, ami a trombózis veszélyét csökkentheti. A kezeléstől jobb minőségű izom – és csontfelépítés várható. Ezért alkalmazom sportolókon és azokon az embereken is megelőző kezelésként, akik egészségüket szeretnék megőrizni.

Kiemelkedő hatékonyságot tapasztaltam sérülések, nagyfokú fertőzésre való hajlam, krónikus mozgásszervi elváltozások-, légúti panaszok-, emésztőrendszeri zavarok-, nőgyógyászati-, és húgyúti problémák, migrén és alvászavar esetén.

A kezelésnek nincs mellékhatása.

SZEMTRÉNING

Divattá vált szemüveget hordani. A fiatalok körében tapasztalom ezt az utóbbi néhány évben. Szívem szerint óvnám mindazokat, akik csekély elváltozás esetén azonnal a szemüveg alkalmazása mellett döntenek. A szem látás élességének megőrzése nem lehetetlen.Rendszeres és kitartó munkával a nézési szokásokat kell újra megtanulni.

A szemtréning szelíd módszereket javasol az optikai látáshibák korrigálására. Fő feladata, hogy megelőzzük a látásromlást, valamint a maradéklátást képesek legyünk megőrizni.

Munkám során a szem és egyéb mikroterületek reflexológiai topográfiája alapján feltérképezem a korrekciós lehetőségeket. Egyénre szabott programot határozok meg (táplálkozás, mozgás, relaxációs technikák, szemizom gyakorlatok) és tanítok meg, amely beépül a páciensek mindennapi tevékenységébe. A lelki hátterét is igyekszem megvizsgálni az adott állapotnak. A gyakorlatok ismétlésszámának növelése fokozatosan történik.

A szemnek nincs ideje a pihenésre. Különösen igaz ez a mai rohanó élettempónkra, amikor a televízió képernyője, a számítógép monitora előtt töltött idő is egyre hosszabbá válik. Már a középiskolákban, a képernyős munkahelyeken, az ügyintézések során, lassan az élet minden színterén ezzel terheljük rendkívül fontos érzékszervünket.

Bizonyára sokan észrevették már, hogy a látás élessége egy napon belül is változhat.

A hibás látás okait dr. Bates, akit a szemtréning atyjaként ismerünk, a következőkben határozza meg:

Lelki okok:

 • érdektelenség
 • feszültség
 • izgalom
 • félelem
 • harag

Testi okok:

 • rossz vérkeringés
 • rossz testtartás
 • merev nézés
 • fáradtság

Körülmények:

 • mesterséges táplálék
 • zaj
 • információ – dömping
 • természetes élet hiánya

Az okok kiküszöbölésével a szakember által előírt szemtréning gyakorlatok rendszeres, napi már 5-10 perces végzésével elérhető, hogy ismét tisztábban láthassunk, és a szemüveg lencse dioptriája csökkenjen, valamint ezzel a szemek meszesedését is megelőzhetjük.

KRISTÁLY–FÉNY–SZÍN TERÁPIA

Ez a kezelési módszer az Univerzum 3 tiszta rezgését képviselő energiaforrásának hatásait ötvözi, mely intenzív és gyors pozitív változásokat képes eredményezni a reflexterápia kiegészítéseként.

A hegyikristály szövetbarát vibrációval rendelkezik, ezért képes a szervezet energiáinak harmonizálására. Gyakran az életerő kristályaként jellemzik.

Több százmillió éve keletkezett / SiO2 /, hatalmas nyomás alatt a Föld mélyében. Mindazon rezgéseket és információkat tartalmazza, amelyek alapvető fontossággal bírnak a földi létünk során.

Nagy tisztasága miatt a Himalájából és Brazíliában felszínre hozott kristály kerül a terápiás készülékbe.

A hegyikristály gyógyhatását tekintve minden területen, mellékhatások nélkül, eredményesen alkalmazható.

Számtalan kutatás alátámasztja a fény szerepét életünkben. Gyógyító hatása ősidők óta ismeretes. A Nap meghatározza az élővilág létét. Szabályozza az évszakok rendjét, az ébrenlét és az alvás ritmusát, a növény – és állatvilág alapvető életfunkcióit, hatást gyakorol az emberi szervezet működésére. Életvitelünk és biológiai környezetünk nagymértékben megváltozott, így a Nap jótékony hatásait kevésbé élvezhetjük, sőt komoly egészségkárosodás is létrejöhet. Megnövekedett a szerepe a fényterápiás eljárásoknak.

Ma is érvényes a régi szállóige: “Rossz színben van”, mely szerint a betegnek nincs színe, sápadt, hiányzik a  fény a tekintetéből.

A kutatások arról számolnak be, hogy a szín stimulálja a szervezet öngyógyító erejét, harmonizálja az autonóm idegrendszer működését.

ÉLETMÓD TANÁCSADÁS

A betegségcsoportok halálozási aránya megmutatja az adott népcsoport egészségi állapotát. Európában az első helyen a szív – és érrendszeri megbetegedések, míg a második helyen a daganatos állapotok szerepelnek. A mi kontinensünkön van a legtöbb túlsúlyos, elhízott ember a világon és a cukorbetegek száma 48 millió Európában. Az a legszomorúbb, hogy számuk egyre jelentősebb a fiatalok körében is.

Az egészség senkinek nem jár alanyi jogon!

Ez egyre nyilvánvalóbbá válik az egészségét, életminőségét és anyagi biztonságát megőrizni akaró emberek körében. Tenni kell és tenni is akarnak érte.

Ebben tud segíteni az életmód tanácsadó terapeuta, aki a természetgyógyászati szakterületeken a legkomplexebb és legmagasabb szintű tudással és gyakorlattal rendelkezik.

A legideálisabb az lenne, ha az egészségügyi katasztrófát megelőzően történhetne meg az életmódváltás.

Az életmód tanácsadó működési területe az élet minden színterét átfogja: rossz közérzet, testi – lelki tünetek, kommunikációs gondok, tanulási nehézségek, munkahelyi konfliktusok stb.

Ezeket, az egyensúlyvesztéssel járó állapotokat „orvosolja” a természetgyógyászat különböző módszereinek segítségével: egészséges táplálkozással, speciális masszázzsal, gyógynövények, bioaktív italok, funkcionális élelmiszerek, speciális mozgások és légzéstechnikák alkalmazásával, pszichoterápiás tanácsadással.

Egyénre szabott programot alakítok ki közös megállapodás alapján, amelyet a program begyakorlása követ. A régi, berögzült szokások, gondolatminták kitörlődését követően, a hétköznapi tevékenységek rendszerébe beépülő program eredményeként pácienseim megtapasztalhatják az egészséges, kiegyensúlyozott és teljes életet.

BIO – MASSZÁZS /SZERETET MASSZÁZS/

Rendkívül hatékony stresszoldó módszer.

Alkalmazásakor a fizikai test rezgésminőségét, amely a stresszes állapot adott szintjét kódolja, a masszázs során áthangolom. Ezzel egyidőben számos tünet megszűnhet. Határozott közérzeti javulás tapasztalható.

A bőr a legnagyobb szervünk. Felülete 1.6 – 1.8 négyzetméter. Feladata nagyon sokrétű. Részt vesz a test védelmében, a hőszabályozásban, az immuntevékenységben.

A bőr teszi lehetővé az ember számára a létfontosságú kontaktust, mely nélkül nincs szociális orientáció.  Érintés hatására a bőrben lévő idegvégződések a gerincvelőn keresztül juttatják el az információt az agyba. A szimpatikus idegdúci átkapcsolásokon át meghatározott szervekre is hatást fejt ki.

Ez a magyarázata annak, hogy a páciensek egyetlen kezelés után is remekül érzik magukat.

A bio – masszázs mechanikusan kiváltott bioelektromos inger. Nagy felületre kiterjedő, meghatározott sorrendiséget követelő, finom érintéssel végzett technika.

Hat a belső energiákra a meridiánon / energia csatornákon / keresztül, így indítja be és gerjeszti az egyensúlyt segítő energiákat, a szervezetre jellemző, természetes rendezői tevékenységet. Az energia blokkok megszűnnek.

A terapeuta pozitív érzelmi töltéssel, nyugalommal, maximális empátiával és elfogadással kell, hogy rendelkezzen.

FÜL – ÉS TESTGYERTYA KEZELÉS

A fül – és testgyertya minden nagy civilizációs kultúrában jelen lévő népgyógyászati eszköz. Alkalmazása egyszerű, mégis szakértelmet, tapasztalatot igényel.

Gyakran kezelek krónikus gyulladásban, fülkeringési betegségekben, füldugulásban, fülzúgásban, szédülésben szenvedő betegeket. Használom a módszert feszült, stresszes állapotok, nyirokpangás, arc – és homloküreg problémák, valamint nátha, fejfájás, migrén, méregtelenítés esetén.

Nem kezelhetők ezzel a technikával gyulladt, – gennyes folyamatok, agyrázkódás, agyműtött beteg, hiányzó dobhártya, koponyaalapi törés és daganatos állapot.

A meggyújtott gyertya belsejében az örvényszerűen kavargó füst lefelé halad, ami felfelé ható vákuumot / húzóerőt / képez. A lefelé haladó meleg légáramlat a fülcsatornában fellazítja, felpuhítja a fül belső falát és feloldja a fülzsírt /cerumen /. A fül számos idegvégződéssel és akupunktúrás pontokkal rendelkezik, amelyek a test minden részével összeköttetésben állnak és ezeken a pontokon keresztül jól befolyásolhatók a szervek működése. A vákuumhatás ezeken a területeken keresztül hatva idéz elő a szervezetben pozitív változásokat. Hatással van a vér – és nyirokkeringésre, valamint nagyfokú méregtelenítést is kivált.

A nagyobb átmérővel rendelkező testgyertya a legtöbb mikro területen, akupunktúrás pontokon eredményesen alkalmazható. Elsősorban fájdalomcsillapításra, krónikus állapotoknál / amikor nincs ellenjavallat /, valamint méregtelenítésre.

Hírek, Aktualitások

Reflexológia a családban

Jelentkezési határidő: folyamatos

Oktatási napok: 2023. március 18-19.


OKFÖ reflexológiai  szakvizsgára felkészítő tanfolyam

Következő kurzus indul:
2023. március 18-19.

Oktatási napok:

 • 2023. március 18-19.
 • 2023. április 15-16.
 • 2023. május 20-21.
 • 2023. június 10-11.

A vizsgaidőszak legkorábbi időpontja: 2023. november

Vizsgára jelentkezés végső időpontja: 2023. július 10.


OKFÖ reflexológia vizsgára felkészítő konzultáció

Konzultáció időpont: 2023. február 11-12.


Bio – Szeretet- masszázs tanfolyam

Tanfolyam időpont: 2023. május 13.

Jelentkezési határidő:  2023. május 7.


Szemtréning  látástréning a családban

Jelentkezési határidő: A dátum hamarosan felkerül ...

Tanfolyam időpontok:

 • A dátum hamarosan felkerül ...

NaHaAn pszicho-fizio-energiatorna oktatói tanfolyam

Tervezés alatt

Jelentkezés  

Telefonon: +36302765464
E-mailben: nagyesneje@gmail.com

Bejelentkezés, kapcsolatfelvétel

Nagyné Halász Anna: 36302765464
Nagy Zoltán: 36309352390
E-mail: nagyesneje@gmail.com

Cég adatok

RoAnAl Gyógyturisztikai és Szolgáltató Bt.
Székhely: 4031 Debrecen Gyár u.11/a

Tárhelyszolgálató

Cégnév: TeraHost Kft.

Székhely: 2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.
Mobil: +36 30 690 9394
E-mail: info@teratarhely.hu

Facebook oldal